Den gode smaken frå heiå
Sunne, smaksrike og sterke lam direkte frå heiabeite!
Me sel lam til deg som vil ha rein og god kvalitet direkte frå fjellbeite i Ryfylke.
No nærmer det seg jul. Mange har likt pinnekjøtet vårt og i år kan du spise det hjå Kulp i Suldal, Smaken av Ryfylke i Hjelmeland og hjå Meat & Eat på Tau. Pinnekjøt, fenalår og spekepølse er produsert hjå Vikedal Gardsmat. Tor Åge Hundseid som driv Vikedal Gardsmat bruker gamle tradisjonar og kunnskap når han lager spekemat. I år er han i finalen i det «Norske Måltid» med ei spekeskinke han har vidareforedla. Spekematen er klar i november. Me sel pinnekjøtt og fenalår i Stavanger og Haugesund regionen i tillegg til i Ryfylke. Både pinnekjøt og fenalår fekk særs gode tilbakemeldingar i fjor. Fenalåra gjekk raskt i fjor så her gjeld det å sikre seg.
Me er utseld for pinnekjøt og fenalår. Ferskkjøt har me i september og oktober.
Priser
Pinnekjøtt urøkt 2kg pakningar kr 390,- pr kg inkl mva
Pinnekjøtt einerrøkt 2 kg pakninger kr 390,- pr kg inkl mva
Fenalår kr 435,- pr kg inkl mva
Spekepølse av lam og hjort kr 150,- pr stk
Fersk kjøt - heilt lam kr 145,- pr kg inkl mva
Fersk kjøt - heilt lam oppdelt. kr 165,- pr kg inkl mva
Ta kontakt på e-post post@fjellam.no eller bestill på denne sida.
Transportkostnad kjem i tillegg
Bestill her