Den gode smaken frå heiå

Sunne, smaksrike og sterke lam direkte frå heiabeite!

Me sel lam til deg som vil ha rein og god kvalitet direkte frå fjellbeite i Ryfylke.

No nærmer det seg jul. Mange har likt pinnekjøtet vårt og i år kan du spise det hjå Kulp i Suldal, Smaken av Ryfylke i Hjelmeland og hjå Meat & Eat på Tau. Pinnekjøt, fenalår og spekepølse er produsert hjå Vikedal Gardsmat. Tor Åge Hundseid som driv Vikedal Gardsmat bruker gamle tradisjonar og kunnskap når han lager spekemat. I år er han i finalen i det «Norske Måltid» med ei spekeskinke han har vidareforedla.   Spekematen er klar i november. Me sel pinnekjøtt og fenalår i Stavanger og Haugesund regionen i tillegg til i Ryfylke. Både pinnekjøt og fenalår fekk særs gode tilbakemeldingar i fjor. Fenalåra gjekk raskt i fjor så her gjeld det å sikre seg.

Priser

Pinnekjøtt  urøkt  2kg pakningar            kr 390,- pr kg inkl mva

Pinnekjøtt einerrøkt 2 kg pakninger      kr 390,- pr kg inkl mva

Fenalår                                                    kr 435,- pr kg inkl mva

Spekepølse av lam og hjort                   kr 150,- pr stk

Fersk kjøt - heilt lam                              kr 145,- pr kg inkl mva

Fersk kjøt - heilt lam oppdelt.               kr 165,- pr kg inkl mva

Ta kontakt på e-post post@fjellam.no eller bestill på denne sida. 

Transportkostnad kjem i tillegg

Bestill her